Vedno

Zanesljivi partner

»Z vodilno tehnologijo si prizadevamo zadovoljiti potrebe naših strank v kmetijskih dejavnostih«

LS traktor se vedno trudi zadovoljiti dragocene stranke in želi, da se počutijo udobno ter se lahko zanašajo na dober izdelek z uporabo traktorja LS v barvi Blue Sky (modro nebo), ki predstavlja čudovito vreme za kmetovanje in polno upanja v prihodnosti.

Cenimo vašo pozornost do naše blagovne znamke in izdelkov.

LS traktorji pred poslovalnico Lagerhof
Zanimivost v številki

EVROPSKO PARTNERSTVO

LS je tudi proizvajalec traktorjev za CNH (Case-New Holland) in ima sklenjeno letno pogodbo v višini $350 milijonov.

LETNA POGODBA (v EUR)

350000000

LS Tractor izvira iz skupine LG Group, od leta 1977 pa je začel s proizvodnjo traktorjev v okviru partnerstva s podjetjem FIAT. LS Tractor se je leta 2003 ločil od LG in tako je nastala skupina LS Mtron. Kot eden največjih konglomeratov v Koreji ima LS zelo visok standard tehnologije in kakovosti izdelkov.

Trenutno LS Tractor izvaža traktorje v več kot 40 držav po svetu (ZDA, Evropa, Kitajska, Latinska Amerika in Azija) in nenehno razširja svoje prodajne in proizvodne zmogljivosti, kot so ameriška prodajna hčerinska družba in hčerinska družba Brazilije, ki krepi svojo globalno proizvodnjo in delovanje blagovne znamke.

LS Tractor kot reprezentativna blagovna znamka kmetijskih strojev v Koreji se spoprijema s tem, da se spremeni v globalno blagovno znamko kmetijskih strojev, ki se trudi razumeti raznolikost kupcev in povpraševanja na trgu ter kupcem zagotoviti kakovostne izdelke in vrednote.

Generalni uvoznik za Slovenijo

LAGERHOF je posebej znan po svojih lastnih dostavah s katerimi povezujemo Slovenijo, Hrvaško in Avstrijo. Pokrivamo širok spekter nove in rabljene kmetijske mehanizacije. Ob nakupu skrbimo in svetujemo, da boste izbrali stroj, ki je najbolj primeren Vašim potrebam, naj bo to za lastno ali profesionalno uporabo. Vedno skrbimo za ugodne in dostopne cene našega celotnega prodajnega programa. Smo prvi v ponudbi blagovnih znamk, ki ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Od slovenskih proizvajalcev kot so SIP, Robust, Uniforest in drugih ter smo hkrati generalni zastopnik za SIPMA, Özdöken, Fimaks, Everun in še več.

Od leta 2019 smo tudi generalni uvoznik za LS Mtron za področje Republike Slovenije, Hrvaške in Madžarske. Dobavljamo originalne dele in smo pooblaščeni serviser. Karkoli Vas zanima ali potrebujete za LS Traktor smo tu, da Vam pomagamo!

Strokovna ekipa
Vedno pripravljeni svetovati.
Odlična podpora
Na voljo vse dni v letu.
Ugodno financiranje
Enostavna ureditev dokumentacije.
Bogate izkušnje
Dolgoletna prisotnost na trgu.